BELGESER Belgelendirme ile GÜNAL Gemi Arasında Protokol İmzalandı.

BELGESER Belgelendirme ile GÜNAL Gemi Arasında Protokol İmzalandı....
GÜnal gemi

BELGESER Eğitim Denetim Belgelendirme Hizmetleri Ltd.Şti. ile GÜNAL Gemi İnşaat Makine Nakliye San. ve Tic.Ltd. Şti. arasında Mesleki Yeterlilik Kurumu teşvikleri kapsamında Tek Nokta Başvuru Protokolü imzalanmıştır.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan 5444 sayılı kanun ve tebliğlerde yer alan Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Meslekler arasında olan 11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı, 11UY0015-4 Direnç Kaynak Ayarcısı, 11UY0013-3 Endüstriyel Boru Montajcısı ve branşında MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi alma zorunluluğu getirilmiştir. Kanun kapsamında sınavlarda başarılı olan kişilerin sınav ve belge masrafları İşsizlik fonundan karşılanacaktır.

GÜNAL Gemi İnşaat Makine Nakliye San. ve Tic.Ltd. Şti. Ulusal ve Uluslararası geçerliliği olacak belgelendirme faaliyetleri ile 11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı, 11UY0015-4 Direnç Kaynak Ayarcısı ve 11UY0013-3 Endüstriyel Boru Montajcısı branşında yapılacak uygulamaların uzman ustalar tarafından yapılmasını, buna bağlı olarak ülkemizdeki kaynak kalitesinin artırılmasını, marka değerinin korunmasını, işçilik hatalarına bağlı müşteri şikâyet ve maliyetlerinin asgariye indirilmesini ve rekabet gücünün artırılmasını hedeflemektedir. Bu nedenle GÜNAL Gemi İnşaat Makine Nakliye San. ve Tic.Ltd. Şti. 11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı, 11UY0015-4 Direnç Kaynak Ayarcısı ve 11UY0013-3 Endüstriyel Boru Montajcısı branşında faaliyet gösteren ustaların MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almasına destek vermektedir.

Sosyal Sorumluluk Projesi (MYK) teşvikler kapsamında, kaynak ustalarının bağımsız ve tarafsız bir şekilde MYK belgesi sahibi olabilmesi için GÜNAL Gemi İnşaat Makine Nakliye San. ve Tic.Ltd. Şti. TÜRKAK’tan akredite ve MYK tarafından yetkilendirilmiş BELGESER Eğitim Denetim Belgelendirme Hizmetleri Ltd.Şti. Ile Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının yapılması için Üretici Firma protokolü imzalamıştır. MYK Belgesi sınavları BELGESER Eğitim Denetim Belgelendirme Hizmetleri Ltd.Şti. tarafından yapılacaktır. Sınavlarda başarılı olan ustalar katıldıkları branşa ait Mesleki Yeterlilik Belgesi’ni almaya hak kazanacaklardır.

Mesleki Yeterlilik Belgesi isteyen ustalarımızın 3 sınav hakkı bulunmaktadır. Birinci sınav haklarında başarısız olan ustalarımız ücretsiz 2 sınav hakkı daha bulunmaktadır. Mesleki Yeterlilik Belgeleri özel baskı merkezinde taklit edilemeyecek bir şekilde ve çift dilde üretilmekte olup beraberinde Mesleki Yeterlilik Kimlik Kartı verilmektedir.

Mesleki Yeterlilik Belge zorunluluğu hakkında bilgi almak için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz.

https://www.myk.gov.tr/

https://www.myk.gov.tr/index.php/tr/myk-meslek-yeterllk-belges-zorunluluu-sayfasi

Başvuru için;

http://www.belgeser.com/

Diğer Yazılar: